16 Octavian Paler Street, Sanmartin, Romania 417495       ferilorincz@thetimetosell.com   |   0040-745-006-277

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2023 The Time To Sell

Îți vindem noi afacerea

După ce ți-ai pregătit afacerea pentru vânzare sau după ce ai conceput un exit plan folosind uneltele The Time Tot Sell probabil vei dori ca tot noi să ne ocupăm și de vânzarea afacerii tale.

O vom face cu plăcere!

Afacerile mici sau cel mult medii se vând aproape exclusiv online, prin business broker-i. Rata de succes poate fi oriunde între 2-10%, în funcție de afacere, de domeniul de activitate și de gradul de implicare a broker-ului în realizarea vânzării. E un proces ce poate dura chiar și 24 luni.

Și noi, cei de la The Time To Sell, putem face asta pentru tine.

Timpul va fi de cel mult 18 luni și ți se va aloca un broker ce se va ocupa special de afacerea ta.

Vreau mai mult decât anunțuri online... Se poate?

Dacă vrei să-ți maximizezi șansele de reușită îți vom căuta în mod activ cumpărători pentru afacerea ta. Asta înseamnă că, pe lângă anunțurile online ce vor duce doar la datele de contact ale The Time To Sell, broker-ul tău va contacta zilnic un anumit număr de potențiali cumpărători ai afacerii tale.

Acest număr de cumpărători contactați zilnic va fi stabilit de comun acord cu tine. Tot de comun acord cu tine se vor stabili: domeniile de activitate, dimensiunea și poziționarea geografică a cumpărătorilor. Mai mult chiar: poți alege și pe cine să NU contacteze în vederea vânzării afacerii tale.

Află mai multe despre căutarea activă de clienți   -->

Confidențialitate strictă

Toate serviciile The Time To Sell - mai ales serviciile de vânzare a afacerii tale - se vor face păstrând confidențialitatea strictă privind intenția ta de vânzare a afacerii. Această confidențialitate se extinde și asupra tuturor datelor primite de la tine și va dura minim 5 ani de la data primului tău contact cu The Time To Sell.

Potențialii cumpărători vor contacta în mod exclusiv broker-ul tău de la The Time To Sell și nu vor avea acces la datele tale de contact decât dacă și tu dorești acest lucru.

Află mai multe despre păstrarea confidențialității   -->

Care sunt tarifele pentru aceste servicii de vânzare?

Pentru serviciile de vânzări afaceri tarifele sunt formate din 2 componente:

  1. o sumă lunară fixă alocată acoperirii cheltuielilor generate cu diferite metode de căutare a cumpărătorilor.

  2. un comision de succes stabilit în funcție de dimensiunea afacerii și de gradul de dificultate a vânzării ei.

Tarifele The Time To Sell sunt mai mici sau cel mult egale cu ale altora.

Așa cum nu sunt 2 afaceri identice, la fel nu se pot face 2 Propuneri identice. Pentru a îți putea face o Propunere de colaborare croită exact pe nevoile tale și pe afacerea ta va trebui să purtăm o primă discuție telefonică de circa 10 minute pentru a-ți cunoaște în linii mari afacerea, momentul în care dorești să începi procesul de vânzare, condițiile în care ai dori să vinzi afacerea și bugetul alocat pentru asta..

OK. Hai să discutăm. Vreau o propunere concretă   -->

Filosofia de vânzare a The Time To Sell este de a căuta cumpărătorii în cercuri. Cercul cel mai apropiat e format din persoanele cele mai apropiate de afacerea ta, având șansele cele mai mari să o cumpere deoarece te cunosc pe tine și îți cunosc deja afacerea.

În măsura în care nu vom avea succes cu persoanele din acest cerc broker-ul tău special va creea și va contacta pe rând cercuri tot mai îndepărtate. Se va opri atunci când ai vândut afacerea, când va epuiza toate posibilitățile sau când tu îi vei cere acest lucru.

Cunoști vreo altă firmă de M&A sau business broker ce să lucreze la fel ca și noi? 

Hai să discutăm despre cum am putea colabora   -->

Pregătire afacere