86ERYZ36GVL94
 

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.TheTimeToSell.com

1. Definiții

In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

MARCI INREGISTRATE: reprezintă mărcile înregistrate ale The Time To Sell S.R.L., cum ar fi, dar fără a se limita la denumirea The Time To Sell.

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând The Time To Sell, care se afla la adresa www.The Time To Sell.com , prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de către The Time To Sell.

THE TIME TO SELL: reprezintă societatea The Time To Sell S.R.L., cu sediul în Sânmartin, str. Octavian Paler, nr. 16, jud. Bihor, înregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J05/2096/2004 si având Codul Unic de Înregistrare 16936649.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii The Time To Sell.

2. Conținutul site-ului

2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre The Time To Sell, produsele și serviciile comercializate de acesta, ale partenerilor săi cât și alte informații considerate de The Time To Sell ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regulă, în mod gratuit. The Time To Sell își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. The Time To Sell este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului și conținutului acestuia precum și asupra tuturor Mărcilor înregistrate de The Time To Sell și publicate pe SITE.

UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale The Time To Sell, prevăzute de legislația în vigoare.

3. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga să acceseze și să utilizeze SITE-ul în scopuri și prin mijloace care să nu constituie o utilizare abuzivă.

 

4. Limitarea răspunderii The Time To Sell S.R.L

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.

The Time To Sell nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE.

Informațiile conținute pe acest site sunt destinate doar orientării generale asupra problemelor de interes. Aplicarea și impactul legilor pot varia foarte mult pe baza faptelor specifice implicate. Având în vedere natura schimbătoare a legilor, regulilor și reglementărilor și a pericolelor inerente ale comunicării electronice, pot exista întârzieri, omisiuni sau inexactități în informațiile conținute pe acest site. În consecință, informațiile de pe acest site sunt furnizate prin înțelegerea faptului că autorii și editorii nu sunt angajați aici în prestații legale, contabilitate, impozite sau alte consultanțe și servicii profesionale. Ca atare, nu trebuie utilizat ca substitut pentru consultarea cu consilieri profesioniști contabili, fiscali, legali sau cu alți consilieri competenți. Înainte de a lua orice decizie sau de a lua măsuri, trebuie să consultați un profesionist în domeniu.

Deși am făcut toate încercările de a ne asigura că informațiile conținute pe acest site au fost obținute din surse fiabile, The Time To Sell nu este responsabilă pentru erori sau omisiuni sau pentru rezultatele obținute în urma utilizării acestor informații. Toate informațiile de pe acest site sunt furnizate „așa cum este”, fără a garanta completitudinea, exactitatea, actualitatea sau rezultatele obținute în urma utilizării acestor informații și fără nicio garanție de niciun fel, expresă sau implicită, inclusiv, fără a se limita la garanții de performanță, comerciabilitate și fitness pentru un anumit scop. În niciun caz, The Time To Sell, parteneriatele aferente, partenerii, agenții sau angajații acestora nu vor fi răspunzători față de tine sau de oricine pentru orice decizie sau acțiune luată în baza informațiilor de pe acest Site sau pentru orice consecință, specială sau similară, chiar dacă sunt informați despre posibilitatea unor astfel de daune.

Anumite legături de pe acest site se conectează la alte site-uri web întreținute de terți asupra cărora The Time To Sell nu are control. The Time To Sell nu prezintă nicio reprezentare cu privire la exactitatea sau orice alt aspect al informațiilor conținute pe alte site-uri web.

4.2.The Time To Sell își rezerva dreptul sa completeze și să modifice orice informație de pe SITE.

4.3. Orice eventuală problemă cauzată de produsele și / sau serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila în termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

5. Accesarea SITE-ului  www.TheTimeToSell.ro 


Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de compania The Time To Sell. Informațiile pe care ni le transmiteți sunt tratate cu maximă confidențialitate și exclusiv în scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unui cont de utilizator pentru achiziționarea produselor sau serviciilor, livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimțământul utilizatorului), transmiterea de comunicări comerciale (consimțământul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesorii produselor cumpărate (în baza consimțământului utilizatorului și în temeiul interesului legitim al societății The Time To Sell sau a firmelor din grup), informarea utilizatorilor abonați  despre promoțiile The Time To Sell sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de The Time To Sell prin orice mijloace de comunicare (poștă, e-mail, telefon, SMS etc.), crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, etc.

În momentul contactării, utilizatorul va fi informat în legătură cu scopul acțiunii pentru care a fost contactat și i se va solicita consimțământul, dacă respectiva acțiune implica prelucrarea datelor lui personale și pentru aceasta este nevoie de acordul său.

 

The Time To Sell S.R.L. este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. The Time To Sell S.R.L. se obligă ca datele personale să nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțială sau închiriere.

The Time To Sell SRL poate dezvălui informațiile dumneavoastră cu caracter personal unor firme din grup sau unor terți autorizati, cu care societatea a incheiat diverse contracte, toate acestea fiind validate de către Departamentul Juridic și urmate de acorduri de confidențialitate (Non-Disclosure Agreement) și/sau acorduri de prelucrare a datelor cu caracter personal (DPA).

În cazul în care selectați opțiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, The Time To Sell va transmite către procesatorul de plăți doar date referitoare la comanda dumneavoastră, fără a accesa și procesa alte date referitoare la cardul bancar.

 

Orice prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protectia datelor cu caracter personal.

 

6. Colectarea datelor

 

Se face prin diverse modalități și instrumente specifice precum: soft profesional de urmărire a traficului, aplicația de gestiune a newsletter-ului, prin salvarea în baze de date a diverselor formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de către utilizatori, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmări interesele utilizatorilor și a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurință în utilizarea site-ului și publicarea unor informații cât mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

7. Acces restricționat și (dez)abonare 

Prin accesarea site-ului, crearea unui cont de utilizator și plasarea comenzilor, clientul acceptă în mod expres Termenii si condițiile site-ului, modul de desfășurare a unei comenzi online așa cum este descris pe site.

Există zone în site care necesită înregistrare (vezi Înregistrare) sau abonare (vezi Newsletter).

În cazul newsletter-ului, fiecare ediție/alertă conține și modalitatea de dezabonare; odată accesată această opțiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. În funcție de tipul de înregistrare (creare cont site, abonare newsletter, aplicație formular online de creditare), utilizatorului îi pot fi solicitate date precum: nume, prenume, email, adresa, CNP, companie etc.

 

Unele date solicitate sunt obligatorii pentru a putea furniza bunul sau serviciul de care clientul este interesat.

Datele cu caracter personal vor fi utilizate în scopul derulării contractelor și procesării comenzilor Dvs. Ulterior, datele vor fi salvate ținînd cont de termenele de păstrare conform legislației fiscale și comerciale și atât timp cât este necesar pentru protejarea drepturilor The Time To Sell.

Pentru derularea în bune condiții a contractului de vânzare, după ce clientul și-a exprimat acordul, The Time To Sell poate contacta clientul, telefonic sau pe email dacă acesta, în timpul accesării site-ului furnizează datele de identificare și contact. În momentul lansării comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioară (telefonic sau electronic) și cu modul de operare al vânzătorului.

În cazul în care ați introdus datele dumneavoastră de contact, însă nu ați validat contul de utilizator, puteți fi contactat de un reprezentant The Time To Sell pentru a finaliza aceasta procedură prin radierea datelor în cazul în care nu mai doriți să deveniți user sau prin acordarea asistenței și validarea contului. Această acțiune are ca temei juridic interesul nostru legitim de curățare și actualizare a bazei de date.

În cazul în care ați adăugat produse în Coșul de cumpărături, dar nu ați finalizat comanda, puteți fi contactat prin email sau telefonic de un reprezentant The Time To Sell, în care veți fi anunțat de faptul ca ați uitat produsele în coș. Această acțiune unică este justificată de interesul societății de a clarifica situația prin încheierea contractului de vânzare sau anularea lui. După această acțiune, clientul va fi contactat dacă și-a exprimat consimțământul pentru primirea altor oferte/comunicări comerciale.

Într-un termen rezonabil după achiziționarea unui bun sau serviciu (de regula după 14 zile în care clientul poate returna produsul, retrăgându-se din contractul de vânzare) cumpărătorul poate fi contactat prin aceleași canale de comunicare agreate în momentul lansării comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achiziționat. Astfel, clientul se implică activ în crearea de noi servicii și detalierea caracteristicilor bunurilor și informarea altor posibili cumpărători de pe site. Opiniile dvs. sunt atent analizate de angajații The Time To Sell care le utilizează ca ghid în alegerea produselor și gamei oferite clienților.

În cazul aplicației "Recomandă unui prieten", vor fi cerute numele și adresa de e-mail a prietenului persoanei căreia vrei să recomanzi un produs/ newsletter-ul The Time To Sell. Aplicația va trimite automat prietenului sau un mesaj e-mail prin care-l invita sa viziteze site-ul.

The Time To Sell stochează această informație pentru singurul scop de a trimite acest unic mesaj e-mail. Pe adresa prietenului nu vor mai fi trimise alte alerte/ informări fără acordul său prealabil.

8. Cookies

Site-ul www.TheTimeToSell.com folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, conținând informații despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permințând memorarea unor opțiuni de navigare în site precum limba în care se afișează site-ul, tip de filtre care se aplică la afișarea unor anumite pagini, memorarea numelui de utilizator și a parolei pentru un acces rapid la conținutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site, de citire a conținutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza și segmenta interesele utilizatorilor față de anumite zone sau aplicații ale site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătățirea experienței de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru utilizator etc.

Cookies care, din punct de vedere tehnic, nu sunt obligatorii a fi stocate pe terminalul utilizatorului, vor fi folosite doar dacă utilizatorul își exprimă consimțământul expres și neechivoc în legătură cu acestea, prin bifarea categoriilor prezentate. Utilizatorul își va putea retrage consimțământul în orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat, în conformitate cu Politica noastră de Cookies.

Temeiul juridic al acestei acțiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii îmbunătățite utilizatorilor site-ului.

 

9. Link-urile


Acest site conține link-uri către alte site-uri. The Time To Sell S.R.L. nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse în acest text se aplică doar în cazul datelor colectate pe acest site.

Pagina utilizează „plugin-uri” de la operatorii de rețele sociale (de ex.: www.facebook.com).

Folosim plugin-uri pentru a face legătura între site-ul www.TheTimeToSell.com și pagina oficială a companiei deschisă pe Facebook (https://www.facebook.com/TheTimeToSell/). Nu colectăm /stocăm datele personale ale clienților prin intermediul plugin-urior, dar este posibil ca prin această legatură, clientii să poată vedea pe conturile lor de Facebook, o parte din prietenii lor care apreciază pagina The Time To Sell.

Deși există posibilitatea de a intra în contact cu un reprezentant The Time To Sell / administrator al paginii The Time ToSell de pe rețeaua de socializare, solicitarea informațiilor legate de statusul comenzii, disponibilitatea stocurilor, caracteristici tehnice ale produselor sau serviciilor, reclamații, etc., trebuie să fie îndreptată către Departamentul Relații Clienți, prin email pus la dispoziție în site la secțiunea Contact sau la numărul de telefon:  0745006277 (tarif normal Digi). De asemenea, în cazul unor situații care presupun solicitarea și comunicarea unor date cu caracter personal sau alte informații sensibile, vă rugăm să adresați solicitarea către ferilorincz@TheTimeToSell.com sau la adresa: 16, Octavian Paler, Sânmartin, Bihor, cod 417495.

 

10. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori

La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa The Time To Sell, acesta se obligă:

a)      să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;

b)      să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;

c)       să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat The Time To Sell S.R.L. într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;

d)      să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

 

11. Comunicarea modificărilor

Dacă informațiile de identificare ale unui utilizator se schimbă (ca de exemplu codul poștal) sau dacă un utilizator dorește să renunțe la serviciile noastre, vom avea grijă să corectăm, actualizăm sau să eliminăm acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie printr-un email pe ferilorincz@TheTimeToSell.com.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicată către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la datele pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza datele în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile, conform cu Nota de informare privind prelucrarea datelor, precum și cu Politica privind protectia datelor cu caracter personal.

 

12.  Securitate

Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online.

Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a cărui poziționare variază în funcție de tipul de browser utilizat (ex.: in partea de jos a ferestrei, dacă utilizați browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, dacă utilizați browser-ul Google Chrome). 

Fiind de acord cu prezentul document "Termeni si condiții de utilizare a site-ului www.TheTimeToSell.com ", utilizatorii își asuma în totalitate eventualele riscuri.

13. Jurisdicția. Legea aplicabilă

Relațiile contractuale dintre părți vor fi guvernate de legea română. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabilă, vor fi înaintate spre soluționare instantelor competente.

14. Alte informații

  • Pe site vor fi publicate periodic Regulamente ale campaniilor aflate în desfășurare; acestea descriu în detaliu termenii și condițiile speciale aplicabile fiecărei campanii și completează dispozițiile prezentului document " Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.TheTimeToSell.com “.

  • Promoțiile afișate vor fi valabile pentru perioade limitate de timp, specificate pe pagina de prezentare a produselor din magazinul online / Regulamentele speciale și în limitele stocurilor disponibile.

  • The Time To Sell își rezervă dreptul de a completa și/sau modifica orice informație publicată pe site fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului.

15. Baza legală

Pentru mai multe informații, puteți accesa :

  • Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE;

  • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice;

  • Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionişti;

  • Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;

  • Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înșelătoare si publicitatea comparativă;

  • Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;

  • Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;