86ERYZ36GVL94
 

Servicii profesionale

Pentru început am ales să lucrăm cu Întreprinzătorii interesați de ieșirea din afacerea lor prin Vânzarea afacerii.

Suntem o firmă mică și putem servi doar de un număr mic de afaceri. În fiecare lună începem să lucrăm la vânzarea unor noi afaceri, în ordinea listei de așteptare, pe măsură ce vom avea resurse disponibile pentru a ne ocupa în mod optim de fiecare dintre ele.

Dacă ești interesat să lucrezi cu noi pentru a-ți vinde afacerea, înscrie-te pe lista de așteptare pentru Vânzare Afacere (VA) 

Vânzare Afacere - Contactări segmente de potențiali cumpărători

Cum poti iesi din afacerea ta BANER Comp

Dacă dorești să-ți vindem afacerea într-un mod profesionist, individualizat pentru fiecare afacere în parte, aducându-ți 4-7 cumpărători sau investitori în următoarele 4-7 luni, atunci citește în continuare.

Pregătirea Materialelor pentru Vânzarea Afacerii - vom pregăti din timp toate materialele necesare vânzării afacerii 

Pregatirea materialelor pt vanzarea afac

Dacă vrei ca afacerea ta să poată fi vândută repede atunci când se va ivi o oportunitate în acest sens sau dacă vei fi nevoit să ieși cât mai repede din afacerea ta, atunci această pregătire din timp a materialelor va scurta întreg procesul cu 2-4 luni. Pentru mai multe detalii citește în continuare.

 

Următoarea serie va fi între 2 și 9 decembrie 2021

Cartea - „Pregătirea Afacerii Pentru Vânzare”

În prima parte vei găsi o colecție de activități și idei practice de a-ți pregăti singur afacerea pentru vânzare.

În a doua parte vei găsi răspunsuri pentru majoritatea întrebărilor pe care un Întreprinzător le are atunci când începe să se gândească la vânzarea propriei afaceri.

Comandă cartea printr-un email adresat biroului nostru. Preț 173 Ron, transport inclus.

Pregătirea_afacerii_pentru_vânzare_MIC.j

Pregătire Afacere pentru Vânzare

Pentru cei ce își doresc o afacere mai valoroasă, pe care o vor putea vinde mai repede și la un preț-premium atunci când vor dori să iasă din afacerea lor sau vor fi nevoiți să o facă.

E similară cu o asigurare pentru liniștea ta și o modalitate de a crește valoarea afacerii tale, ajungând la următorul ei nivel. Și al tău.

Hai să discutăm concret despre afacerea ta și despre ceea ce îți dorești, programându-ți o discuție folosind butonul de mai sus.

Pregatirea afacerii pentru vanzare 800 J