16 Octavian Paler Street, Sanmartin, Romania 417495       ferilorincz@thetimetosell.com   |   0040-745-006-277

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2025 The Time To Sell

Cea mai bună evaluare are și cel mai bun preț: Gratis

Da, ai citit bine. Ai gratuit cea mai bună evaluare a pregătirii afacerii tale pentru vânzare și suport nelimitat unul-la-unul din partea experților noștri.

Nu te costă nimic. Nu e niciun tertip la mijloc.

Probabil te întrebi:

- Dacă evaluarea e gratuită, cum face The Time To Sell bani?

Bună întrebare. Hai să-ți răspundem în continuare...

Celelalte servicii aduc banii necesari

Evaluarea pregătirii și suportul experților noștri sunt un cadou pentru tine. Cei mai mulți se vor descurca în continuare fără alt ajutor din partea noastră. Ei sunt întreprinzătorii isteți cu mult timp la dispoziție.

Unii însă nu vor sau nu își permit să greșească cu unul din cele mai importante lucruri din viața lor: afacerea lor. Vor prefera să apeleze la profesioniști, plătind pentru serviciile acestora deoarece astfel vor ajunge mai repede și mai sigur acolo unde își doresc.

 

Furnizarea acestor servicii e „motorul” pentru The Time To Sell.

Am prins ideea! Hai să începem   -->

OK. Atunci cât costă celelalte servicii? 

Nu sunt două persoane cu aceleași dorințe și nevoie sau două afaceri identice. Ca urmare, toate serviciile The Time To Sell vor fi croite pe nevoile tale și pe măsura afacerii tale. Până nu vom cunoaște aceste „nevoi și măsuri”, nu vom putea da nici măcar prețuri orientative.

 

Un bun start poate fi completarea chestionarului online legat de pregătirea afacerii tale pentru vânzare. Astfel vom cunoaște câteva detalii despre afacerea ta și îți vom putea face ulterior câteva propuneri concrete de colaborare privind vânzarea afacerii tale.

OK. Hai să începem așa cum propui   -->