Caută

Pregătire materiale 8 - Ultima zi de înscrieri


Pregătirea din timp a materialelor pentru vânzarea afacerii


Înainte de a începe, vreau să știți că respect mult timpul și atenția dvs. și primiți acest e-mail ca urmare a indicării interesului dvs. de a ști mai multe lucruri despre pregătirea din timp a materialelor necesare pentru vânzarea unei afaceri și, eventual, chiar să colaborăm în acest sens. Puteți opri trimiterea acestor email-uri oricând, dezabonându-vă prin butonul special din partea de jos a oricărui email. Acest lucru nu vă va elimina din lista noastră de e-mailuri principale (dacă sunteți pe aceasta), doar din seria trimisă în perioada 5-12 august.


Poți citi toate cele 7 email-uri anterioare urmând link-urile de pe pagina de produs al noului serviciu, aici.Ultima zi de înscrieri

Înscrierile pentru prima serie de pregătire din timp a materialelor necesare vânzării afacerii se vor încheia azi, la miezul nopții.


Deci e momentul pentru o ultimă „muncă de convingere” și să plusăm cu ceva bonus, nu-i așa?


O ultimă forțare pentru a vedea dacă mai adăugăm ceva bani în pușculiță!

Dacă ne cunoști (și poate ai citit email-urile anterioare) atunci vei știi că nu vom face astfel de lucruri.


Îți vom oferi însă un bonus.

Înainte de a continua, aș vrea să mulțumesc tuturor celor ce ne-ați acordat timp și atenție în aceste 8 zile.


Consider că a fost o plăcere să ne implica împreună în acest subiect.


Vă mulțumesc fiecăruia din voi pentru email-uri, feedback și aprecierile de pe Facebook și LinkedIn.


Acum o lună mi-a venit ideea acestui serviciu tocmai pentru a ajuta să grăbim lucrurile atunci când timpul va fi cea mai prețioasă monedă. Când fiecare săptămână și zi vor conta extrem de mult. M-am gândit că astfel am putea rezolva această problemă. Cumva conform zicalei: „Iarna să-ți faci car și vara sanie”. Poate o asigurare pentru vremuri rele.

Aceste email-uri însumate ar putea constitui un mini-curs foarte util pentru marea majoritate a întreprinzătorilor. Nu suntem copywriter-i, marketer-i sau „Doamne ferește” experți în acest domeniu. Chiar nu suntem experți, ci doar Întreprinzători - citește Manifestul nostru aici. Cu toate acestea sper că ți-au plăcut ideile și că o parte din ele chiar le vei folosi în ceea ce faci în continuare.


M-aș bucura să fie așa. Chiar am pus suflet în toate acestea. (Știu, sună destul de perimat).


Toate aceste resurse sunt gratuite și vor rămâne gratuite. Le vei putea re-citi oricând. Rămân pe website, aici.

Acum hai să vorbim de bonus.


Dacă în continuare ești interesat de a-ți pregăti materialele necesare vânzării afacerii dar nu e un moment potrivit pentru tine să colaborăm din diferite motive (... ar putea fi și din cauza banilor - înțeleg asta) poate te va ajuta să ai o listă cu cele mai frecvent cerute documente de către investitori în etapa de due diligence. Le vei putea astfel pregăti singur, dacă crezi.


Dacă da, poți descărca o astfel de listă aici.

„OK. Și care e „șpilul”? Trebuie să cumpăr ceva sau plătesc cu o adresă de email pentru a o descărca? Ceva?”


Nu. Nimic. E gratuit.


... e bonus.


... e un cadou pentru tine ca o mică apreciere pentru timpul și atenția ta. Deoarece nici timpul și nici atenția ta nu le considerăm că nu se cuvin din oficiu. Trebuie să le merităm prin conținut. Iar bonusul e un „Mulțumim!” spus altfel.


Așadar, îl poți descărca de pe pagina noastră, aici.


În final, avem mai multe lucruri de oferit pentru fiecare întreprinzător în 2020. Abia aștept fiecare deschidere de înscriere.

Ne-am impus acum câteva luni un mandat ambițios. Să ajutăm cât mai mulți întreprinzători să iasă din afacerea lor cu zâmbetul pe buze.

Asta ne entuziasmează.


Îți mulțumesc din nou că ai fost alături de noi în această interesantă călătorie. Sau poate poveste...

Feri Lorincz


PS: După cum am spus, înscrierile la acest serviciu se încheie azi, la miezul nopții.


Dar vor fi din nou înscrieri în luna decembrie a acestui an. Așa că nu îți fă prea multe probleme dacă acum nu e momentul potrivit pentru tine.

5 afișare