16 Octavian Paler Street, Sanmartin, Romania 417495       ferilorincz@thetimetosell.com   |   0040-745-006-277

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2023 The Time To Sell

Credem că cu toții ar trebui să știm cât de pregătită e afacerea pentru vânzare înainte de a încerca să o vindem

De ce? Pentru a nu avea surpriza că în loc de cele 10 milioane negociate deja cumpărătorul vine cu o nouă ofertă: 7 milioane. Totul perfect justificat.

Îți vom face o primă evaluare a pregătirii afacerii tale pentru vânzare. Nu ne plătești nimic. E gratuită.

O evaluare gratuită, facilă și nepărtinitoare

Foarte puțini știu în ce constă o pregătire a afacerii pentru vânzare. Cei mai mulți își vor da seama de importanța ei atunci când cumpărătorul afacerii lor va găsi la verificarea afacerii o serie de aspecte negative ce nu corespund așteptărilor lor și descrierii inițiale ale afacerii tale. Ca urmare, cumpărătorul va dori ca acele aspecte să fie corectate. Cel mai frecvent va scădea din valoarea afacerii deja negociate cheltuielile estimate cu respectivele corecții. Interesul său e să găsească cât mai multe astfel de aspecte negative. În plus, estimarea cheltuielilor necesare tinde să fie cât mai cuprinzătoare posibilă. Uneori chiar exagerată.

 

Aici intervenim noi. Îți vom evalua pregătirea actuală a afacerii tale pentru a ști cam cum stai. Oare am mai spus că evaluarea este gratuită?

Ce e un plan de pregătire a afacerii pentru vânzare?

Este exact ceea ce îi spune și numele: un plan pentru a-ți pregăti afacerea pentru vânzare. Întocmirea unui astfel de plan implică evaluarea situației actuale a firmei în urma căreia vom dezvolta împreună o strategie de pregătire bazată pe modalitatea de ieșire din afacere aleasă precum și în funcție de țelurilor tale personale.

Implementarea Planului va face ca afacerea ta să fie mult mai stabilă, mai performantă, mai „siluetă”, mai dorită de potențialii ei cumpărători. În plus, țelurile tale personale vor fi mult mai ușor de atins și într-un timp mai scurt deoarece vei avea ținte clare, măsurabile și vei vedea cum afacerea ta va deveni mai valoroasă, lună de lună.

Află mai multe despre Planul de Pregătire  -->

Nu suntem o firmă de fuziuni și achiziții obișnuită

În mod normal, o firmă de fuziuni și achiziții se ocupă de vânzarea unei afaceri și/sau de intermedierea preluării altora. Noi, cei de la The Time To Sell credem că fiecare vânzare ar trebui să înceapă printr-o pregătire prealabilă a afacerii pentru vânzare și că o primă evaluare a pregătirii ei în acest sens ar trebui să fie gratuită. Pe urmă, după ce vom cunoaște mai multe lucruri despre afacerea ta și despre ceea ce îți dorești cu adevărat vom putea concepe și implementa împreună (adică tu și experții noștri) diferite planuri concrete de atingere a lor.

Află mai multe despre noi  -->

Planul tău de pregătire a afacerii pentru vânzare

Planul tău de pregătire a afacerii pentru vânzare îți va oferi liniile directoare de acțiune pentru ca valoarea afacerii tale să crească în mod real în ochii viitorilor proprietari ai ei. Înseamnă să știi ce urmează să faci în fiecare lună pentru a o putea vinde cu succes sau pentru a te putea bucura de mai mult timp liber, scăpând de rutina zilnică. Va fi conceput împreună cu tine luând în considerare toate aspectele importante pentru tine. Dacă dorești, te putem ajuta și în etapa de implementare a sa.

Află mai multe despre Planul de Pregătire  -->

Planul tău de pregătire a afacerii pentru vânzare îți oferă:

Vânzare afacere