16 Octavian Paler Street, Sanmartin, Romania 417495       ferilorincz@thetimetosell.com   |   0040-745-006-277

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2025 The Time To Sell

Creează un Exit Plan împreună cu The Time To Sell

Un Exit Plan realist, obiectiv e chiar primul pas pentru a ieși cu succes din afacerea ta. Pe urmă vom putea continua cu pregătirea afacerii tale pentru acest pas, finalizând cu vânzarea efectivă a ei sau printr-o altă modalitate de ieșire aleasă.

Cel mai important este ca primul pas să fie făcut în direcția bună.

Cel mai important punct comun al întreprinzătorilor atunci când se gândesc să iasă din afacerea lor este ca ei să-și poată menține nivelul actual de trai fără a mai trebui să muncească vreodată pentru asta. Acest lucru se mai numește „siguranță financiară”.

Scopul nostru în acest sens este de a-ți oferi date exacte, verificate legate de nivelul cheltuielilor tale lunare din care va rezulta suma minimă de bani necesară pentru a-ți acoperi în continuare acest nivel pentru tot restul vieții - a vieții tale precum și a partenerei sau a partenerului de viață. Pe urmă vom face o evaluare a afacerii tale și a altor bunuri deținute pentru a vedea dacă acestea pot acoperi sumele necesare păstrării nivelului de viață dorit.

Din experiență știm că vei fi tentat să supra-evaluezi anumite aspecte (cum ar fi valoarea afacerii tale) și să sub-evaluezi altele (cum ar fi nivelul cheltuielilor tale lunare), rezultând cifre total nerealiste. De aceea îți recomandăm să apelezi la specialiștii din acest domeniu.

Ei, iată rezultatul analizei. Ce e de făcut în continuare?

Ca urmare a evaluării reale bunurilor tale și a sumei necesare obținerii siguranței tale financiare pentru tot restul vieții tale vom avea 2 situații: vor fi suficienți bani pentru ceea ce îți dorești sau nu. În funcție de rezultat vom stabili strategia optimă de exit pentru tine împreună cu alte opțiuni pe care le ai, pentru a realiza ceea ce îți dorești. 

O las cuiva din familie

Poate te gândești să-ți lași afacerea unuia din membri familiei tale.

Vom verifica împreună dacă aceasta ar fi cea mai bună cale de urmat, atât pentru tine cât și pentru el.

O va prelua un angajat

Poți vinde afacerea unui angajat sau echipei tale de conducere. Dar nu fă acest pas de unul singur.

Mai bine hai să facem niște calcule, niște scenarii posibile, să stabilim condițiile de preluare acceptabile pentru tine, ce vei discuta cu ei și cum să pui problema vânzării în acest caz.

Dacă vrei să o vinzi unor terți, fie ei cumpărători strategici sau financiari, deja știi: ne putem ocupa tot noi în a-ți găsi 4-7 oferte concrete în acest sens, împreună cu modalitățile lor de plată.

Să începem prin a-ți cunoaște afacerea  -->