16 Octavian Paler Street, Sanmartin, Romania 417495       ferilorincz@thetimetosell.com   |   0040-745-006-277

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2023 The Time To Sell

De ce suntem noi mai buni

Vânzările de afaceri se fac relativ la fel de zeci de ani, pe diferite categorii de mărime a lor. Clienții noștri spun că și-ar dori opțiuni mai bune.

Soluții mai simple

Primești un plan complet de pregătire a afacerii tale pentru vânzare fără să mai trebuiască să apelezi la alți profesioniști. Îl vei putea implementa singur. Îl obții folosind doar telefonul și laptop-ul.

Strategie clară

Îți faci un plan de succesiune, un plan de pregătire a afacerii tale în acord cu planul de succesiune și îți vinzi afacerea rezolvându-ți problema exit-ului. Toate într-un singur loc.

Costuri mai reduse

Vei economisi o sumă importantă de bani față de a apela la firmele internaționale renumite sau la mai mulți profesioniști din diferite firme. În plus, nu trebuie să plătești pentru nimic ce nu îți va fi de folos.

Servicii mai rapide

Poți face toate demersurile pe telefon sau online în loc de a-ți petrece zile sau săptămâni căutându-ți experții de care ai nevoie, stabilind întâlniri cu ei sau adunând documentele cerute de fiecare din ei.

Împreună suntem mai deștepți

Îți prezentăm mai multe scenarii și strategii pentru fiecare situație pentru a putea alege soluțiile care îți plac și se potrivesc cel mai bine nevoilor și afacerii tale.