16 Octavian Paler Street, Sanmartin, Romania 417495       ferilorincz@thetimetosell.com   |   0040-745-006-277

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© 2025 The Time To Sell

Dacă vrei să-ți vinzi afacerea cu adevărat... iată ce vom face în continuare:

Pasul #1

E bine să vedem dacă așteptările noastre se potrivesc. În urma discuției ne vom face o părere despre nivelul de pregătire al afacerii tale pentru vânzare. Mai exact îți vom putea da un răspuns la întrebarea: „Cât ai pierde justificat din valoarea afacerii tale dacă ai vinde-o azi?” precum și câteva idei practice de implementat imediat. Tot pe baza discuției noastre vom putea începe întocmirea Dosarul Afacerii pentru a putea demara vânzarea afacerii cât mai repede, dacă asta îți dorești.

Poți da click aici sau pe imagine   -->

50100.png
32198.png

Pasul #5

De fapt vom stabili mai multe grupe de potențiali cumpărători ai afacerii tale, căutăm persoanele decidente și datele lor de contact.

Pe urmă îi vom contacta confidențial prin Teaser. În acest Teaser afacerea ta este foarte vag descrisă în 1-2 pagini pentru a nu se putea recunoaște. Nu va conține datele tale de contact - doar ale noastre. În situația în care investitorii vor dori să afle mai multe, le vom trimite Dosarul Afacerii tale după ce aceștia au fost de acord cu păstrarea confidențialității informațiilor primite.

Discuția va dura circa 1 oră. În următoarele 24 ore îți vom trimite evaluarea pregătirii afacerii tale pentru vânzare - mai exact răspunsul la întrebarea: „Cât ai pierde justificat din valoarea afacerii tale dacă ai vinde-o azi?” precum și câteva idei practice de implementat imediat. Tot pe baza discuției noastre începem să-ți întocmim Dosarul Afacerii pentru a putea începe cât mai repede vânzarea, dacă asta îți dorești.

Dacă toate vor corespunde așteptărilor tale, ne plătești și începem contactarea primilor 20 investitori.

Programează-ți discuția aici